IVÆRKSÆTTER COMMUNITY HQ

Fællesskabet hvor du får viden og værktøjer til at gøre dine vildeste drømme til virkelighed ❤️

Iværksætter Community HQ 🏆

Iværksætter Community forklaret på 60 sekunder...

Video

Se hvorfor vores founder hopper i vandet midt i november.. Og hør hvorfor 1600 iværksættere har valgt at blive en del af vores fællesskab! 


Velkommen til Iværksætter Community HQ 🏆

Det er mit ønske at dit medlemskab her i fællesskabet vil hjælpe dig med at rykke dig selv og din forretning tættere på dine vildeste iværksætterdrømme!

Hvad inkluderer et medlemsskab?

Først og fremmest får du adgang til et trygt og støttende fællesskab hvor mere end 1600 iværksættere mødes for at sparre og hjælpe hinanden. Du vil løbende blive inspireret af hvordan andre spændende iværksættere har valgt at drive deres forretninger, og det er mit håb at denne inspiration kan give dig nogle nye perspektiver på dine egne udfordringer.

Dernæst får du adgang til præcis den viden og de værktøjer du har brug for. Vi samarbejder med en række eksperter indenfor stort set alle iværksætter discipliner, og du kan derfor trygt komme med dine udfordringer og få et svar der har mere faglig ballast end du typisk møder i de fleste grupper på de sociale medier.

Endeligt får du undervisning i præcis de discipliner der er vigtigst for dig lige nu! Vi arbejder med de temaer som alle iværksættere støder på i løbet af deres iværksætterliv og hver måned får du ny undervisning, inspirerende interviews, strategi med Anders France, og muligheden for at få besvaret dine spørgsmål!

Det er et velkendt faktum at jo bedre man er informeret, jo bedre grundlag har man for at træffe den rigtige beslutning. Jeg ønsker at du med dit medlemsskab skal få et bedre grundlag for at træffe de mange valg der skal træffes i iværksætterlivet.

Jeg glæder mig til at hilse på dig!

De kærligste iværksætter hilsner 

Anders France


Let's get real

Det var den "fluffy" beskrivelse, lad os tage et konkret kig på hvad vi laver i fællesskabet:

Iværksætter Community HQ er “need to have” værktøjskassen som deler vejen til dine iværksætterdrømme op i små overkommelige bider med fokus på præcis de værktøjer og den viden du skal bruge for at flytte dig!

De 12 vigtigste temaer for iværksættere

Som iværksætter er der mange ting man skal vide noget om. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, og hvis man forsøger at kaste sig over alle disciplinerne på en gang ender man hurtigt med information overload.

Derfor arbejder vi med månedlige temaer hvor vi hver måned stiller skarpt på et af de 12 temaer som vi behandler i løbet af året.

Temaerne er

Marketing, Salg, Mindset, Strategi, Web & søgemaskiner, Goal setting, Alt om SoMe, Bogføring og regnskab, Love og regler, Medarbejdere, Hvordan er vi stillet?, Work Smart - Play Hard, Fysisk butik.

I praksis

Når vi tager hul på et nyt tema giver vi dig en 360 graders genenmgang af de ting der er værd at vide. Vi laver online workshops og inspirerende interviews. Artikler og input fra ledende eksperter på området og sidst men ikke mindst kigger vi på relevante leverandører. De deler deres viden om temaet og giver os fordele og rabatter på deres ydelser og produkter.

Målet er at du skal få præcis den viden, inspiration og værktøjer du har brug for i din iværksætter forretning!


MEDLEMSSKABER


Iværksætter FREE 

Fri adgang til vores private netværksgruppe. Fri adgang til vores vidensbank med artikler om de 12 vigtigste temaer. Sparring med 1600 passionerede iværksættere og ikke mindst inspiration fra andre der er samme sted på iværksætterrejsen som dig selv.

Keep Up With Iværksætter Community HQ 🏆 On The Go
Iværksætter Community HQ 🏆 is powered by Mighty Networks
International phone numbers may need to use a prefix. Available on iOS and Android.